bink  solar  09

Op zoek naar een zonnepanelen specialist in Prinsenbeek? BINK!

Bij BINK bieden we echt vakmanschap, niet alleen voor installatie, maar ook voor advies. BINK is een zeer betrouwbaar familiebedrijf dat onderdeel is van de BINK (sinds 1979). Zonnepanelen kunnen we leveren aan particulieren, scholen, overheden etc. Geen uitdaging gaan we uit de weg! BINK mag zich niet voor niets de zonnepanelen specialist in Zuid-Nederland noemen.

Vraag een offerte aan

Zonnepanelen in Prinsenbeek

Verdien ze snel terug!

De Nederlandse overheid streeft ernaar om zonnepanelen voor ieder segment aantrekkelijk te maken. Zo kunnen particuliere woningeigenaren profiteren van het 0% btw tarief. De zakelijke kleingebruikers kunnen gebruik maken van fiscale aftrekposten. Zo kan men gebruik maken van de EIA (Energie-investeringsaftrek) waarbij 55% aftrek toegepast mag worden. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de KIA (Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek) waarbij 28% aftrek toegepast mag worden. Daarnaast is het toegestaan om de investering in 5 jaar af te schrijven, oftewel 20% per jaar. Voor grootverbruikers is er de SDE+ subsidie. Deze subsidie zorgt gemiddeld voor een vergoeding van 90% van het investeringsbedrag. In alle segmenten zorgt dat voor een gemiddelde terugverdientijd van 7 jaar, waardoor het voor iedereen interessant is om in zonnepanelen te investeren.

Het gebruik van zonnepanelen in Prinsenbeek breng veel voordelen met zich mee

Het gebruik van zonnepanelen brengt velen voordelen met zich mee. BINK heeft dan ook voor verschillende particulieren en bedrijven in Prinsenbeek al zonnepanelen mogen plaatsen. Hieronder volgt een kort overzicht van de voordelen.

 • Makkelijke en snelle installatie
 • Directe besparing op maandelijkse energielasten
 • Nauwelijks onderhoud
 • Onafhankelijkheid van de energieprijsstijgingen
 • Schone energiebron
 • Lange levensduur
 • Woningwaarde stijgt
 • Hoog financieel rendement
 • Meer opbrengst, inzicht en veiligheid door slimme  omvormers

Kortom, zonnepanelen laten plaatsen op je pand in Prinsenbeek is een zeer goede investering waar je jarenlang profijt van hebt.

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

De service en het assortiment van BINK

Bij BINK kan je rekenen op uitstekende garanties en een uitgebreide service! Wij staan voor je klaar, voordat de zonnepanelen geplaatst worden, tijdens de plaatsing en nadien. Op deze manier verzorgen wij het volledige proces voor je!

Omdat wij vertrouwen hebben in onze producten geven wij veel garantie op het gehele systeem. Benieuwd naar de garantie? Neem contact met ons op!

Meer over zonnepanelen van BINK in Prinsenbeek?

Heb je nog overige vragen met betrekking tot het plaatsen van zonnepanelen in regio Prinsenbeek? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Als je liever direct contact hebt met een van onze adviseurs, bel dan naar 076 599 1700. BINK, de meest betrouwbare zonnepanelen installateur staat voor je klaar!

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
bink  solar  02