bink   solar   09

Zonnepanelen Venlo

Op zoek naar de zonnepanelen specialist van Venlo? Dan zit je goed bij BINK. Al sinds 2009 leveren en installeren wij zonnepanelen waardoor wij over de juiste kennis en ervaring beschikken. Het installeren van zonnepanelen op daken wordt steeds populairder, ten eerste bespaart het kosten en ten tweede is het ook nog eens goed voor het milieu. Na ongeveer 6 jaar heb je deze renderende investering terugverdiend. Een goede reden om vandaag nog contact met ons op te nemen. 

Vraag een offerte aan

Zonnepanelen op jouw dak in Venlo? Profiteer van de voordelen

Door middel van zonnepanelen wek je goedkoop groene energie op en behaal je een financieel rendement tot wel 14%. Er zijn meerdere mogelijkheden voor subsidie op zonnepanelen voor de zakelijke gebruiker. Als particulier profiteer je van eventuele belastingvoordelen door de btw-teruggave.

BINK levert en installeert diverse zonnepanelen van A-merken in omgeving van Venlo. Voor elke situatie bieden wij de beste oplossing. Naast levering aan en installatie bij particulieren, kan je ook bij ons terecht als bedrijf, school, vereniging, publieke instelling of woningcorporatie.

Service en garantie

Met een servicecontract monitoren wij de installatie op afstand. Indien er onregelmatigheden optreden nemen wij contact met je op. Mocht het nodig zijn, dan komen we bij je angs om het probleem op te lossen.

BINK levert kwaliteit. Standaard bieden wij een systeemgarantie van 5 jaar. Voor zonnepanelen geldt een standaard garantie en bovendien een vermogensgarantie van 25 jaar. 

Benieuwd naar onze garantievoorwaarden? Neem dan contact met ons op. Geïnteresseerd in wat voorgaande klanten vinden van de geïnstalleerde zonnepanelen van BINK? Bekijk hier de referenties.

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

Meer informatie over het plaatsen van BINK zonnepanelen in Venlo?

Ben je geïnteresseerd in de zonnepanelen van BINK of wil je een adviseur spreken? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Liever direct contact met een van onze adviseurs? Neem dan contact op door te bellen naar 076 599 1700.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
bink   solar   02