Installateur horeca en recreatiebranche

Klantbeleving, gebruiksvriendelijkheid, snelheid en gastvrijheid staan centraal bij het aanleggen van installaties in de horeca en recreatiebranche!
binkelektro indoorspeelparkkabonk[46]
binkelektro nieuwbouwprojectbreepark[9] min

Flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid

In de horeca en recreatiebranche wordt flexibiliteit van een installateur verwacht en gebruiksvriendelijkheid van de installatie. BINK heeft de ervaring met het werken voor organisaties op het gebied van recreatie en amusement. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden bijvoorbeeld e-installaties bij indoor speelparken, evenementenhallen, theaters, restaurants en hotels. We beheersen alle specialistische technieken en hebben kennis van de normen die gelden voor openbare ruimtes.

20210708 bink theatherdekringroosendaal spotcompanion c0606

Bewuste keuze voor bewezen kwaliteit

Natuurlijk houden we bij wat er in de markt speelt, maar we zullen niet de eerste zijn die met nieuwe technieken gaat experimenteren. We kiezen juist bewust voor bewezen technieken om de betrouwbare partner voor de lange termijn te kunnen zijn die we beloven te zijn,  zowel voor de bioscoop in de stad, het eetcafé op de hoek of de sportschool in de wijk. We staan voor de volle 100% achter dat wat we installeren; niet alleen op het moment dat het klaar is, maar ook de jaren erna. Onverhoopt een kink in de kabel? Onze vakmannen staan 24 uur per dag voor je klaar bij een storing! We hebben de mankracht om slim om te gaan met ruime openingstijden en seizoendruktes.

binkelekto zuitnl[15]

Zij gingen je voor

Wie kan er beter vertellen over onze werkzaamheden dan onze klanten? Lees de ervaringen van o.a. ZUITNL, Breepark en Kabonk in de projectcases en ontdek het zelf!

Recreatieprojecten

20220223 denobelaeretten leur bink spotcompanion 0710

Cultuurhuis De Nobelaer

De Nobelaer

Bekijk project
Sporthal de Hil

Verduurzaming en uitbreiding van Sporthal de Hil

Gemeente Alphen aan den Rijn

Bekijk project
20210708 bink theatherdekringroosendaal spotcompanion c0606

OAI voor Theater De Kring in Roosendaal

Theater De Kring

Bekijk project

Neem contact met ons op of vraag direct een calculatie aan!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK