bink   solar   09

Zonnepanelen Achtmaal

BINK is uitgegroeid tot dé specialist in zonnepanelen in Achtmaal! Het verschil met andere aanbieders zit hem in de omvormers, de kwaliteit van de zonnepanelen en, niet te vergeten, onze kennis, kunde en jarenlange ervaring van onze adviseurs en monteurs. Ons team levert, installeert en adviseert over zonnepanelen bij zowel bedrijven als instellingen en particulieren. Door de vele jaren ervaring hebben we specifieke keuzes gemaakt betreffende de productsamenstelling.

Vraag een offerte aan

Zonnepanelen Achtmaal;

Je voordelen

Het hebben van zonnepanelen op je dak brengt, naast de besparing op je maandelijkse energielasten, meer voordelen met zich mee. Hieronder vindt je nog een aantal voordelen:

  • De overheid investeert mee. (Neem contact met ons op voor vragen over belastingvoordelen en subsidieregelingen)
  • Zonnepanelen vergen nauwelijks onderhoud.
  • Zonnepanelen zorgen voor waardevermeerdering van je pand.
  • Je bent niet afhankelijk van de stijgende energieprijzen.
  • De gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen bedraagt 6 jaar.
  • Zonnepanelen zijn een duurzame investering, je profiteert 25 jaar van een lagere energierekening
  • Onze klanten ervaren energie opwekken als een geweldig gevoel! Lees de referenties.

Onderhoud van zonnepanelen in Achtmaal

Zonnepanelen vergen nauwelijks tot geen onderhoud. Desondanks is het soms wel noodzakelijk om een preventieve controle uit te laten voeren.

Voor grote installaties waar weinig toezicht op is, raden wij aan een extra verzekering af te sluiten. Hiervoor bieden wij je een service contract aan. Indien er dan onregelmatigheden worden geconstateerd wordt je hiervan op de hoogte gebracht. Als het nodig is komen we langs om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Tevens ben je met ons service contract verzekerd tegen onheil van buitenaf.

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

Meer weten over BINK zonnepanelen in Achtmaal?

Heb je ook interesse in een zonnepaneleninstallatie van BINK op je dak in Achtmaal? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Als je liever direct een adviseurs wilt spreken bel dan naar 076 599 1700. Ons team staat je graag te woord. 

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
2924 clboosterhoutbinkgroep[22]