2924 clboosterhoutbinkgroep[22]

Zonnepanelen Ekkersrijt

Na het bezoeken van verschillende websites lijkt het misschien dat alle zonnepanelen hetzelfde zijn. BINK denkt daar anders over, wij zien wel degelijk verschil in de installaties. Wij bieden alleen kwalitatief hoogwaardige producten. We willen je graag zekerheid bieden uit het ontzettend grote aanbod van soorten, merken en fabrikanten. Hieruit hebben wij voor je een aantal producten in ons assortiment opgenomen. Vandaag de dag mag BINK zichzelf dé specialist op het gebied van zonnepanelen in Zuid-Nederland noemen, waaronder Ekkersrijt!

Vraag een offerte aan

Zonnepanelen Ekkersrijt

Btw voor particulieren

Vanaf 1 januari 2023 zijn zonnepanelen in Nederland vrijgesteld van btw voor particulieren. Dit zogenoemde nultarief geldt voor zowel de aanschaf als installatie. Particulieren die zonnepanelen  op hun woning of bijgebouw, zoals de schuur, willen plaatsen hoeven hierover geen btw te betalen.  

Door de btw op zonnepanelen van 21% terug te brengen naar 0%, hoeven particulieren bij de aanschaf geen btw meer terug te vragen bij de Belastingdienst. Dit scheelt de koper en de Belastingdienst veel werk.

Monitoring van je zonnepanelen in Ekkersrijt

Altijd en overal inzicht in de prestaties van je zonnepanelen in Ekkersrijt? Dat kan met ons gebruiksvriendelijke monitoringssysteem! Vanaf je mobiele telefoon, laptop of computer heb je altijd toegang tot je gegevens. Ons uitgebreide systeem informeert je regelmatig per e-mail over de prestaties van je installatie. Tevens kunnen wij de prestaties op afstand ook volgen.

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

Meer over zonnepanelen van BINK in Ekkersrijt?

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier, als je meer informatie wilt over zonnepanelen. Als je liever direct een vraag wilt stellen aan een specialist van BINK bel dan naar 076 599 1700, Ons team staat je graag te woord!

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Neem vrijblijvend contact op

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
bink solar 05