bink  solar  09

Zonnepanelen Hazeldonk

Wij adviseren al jarenlang over zonnepanelen en installeren diezelfde zonnepanelen al jaren met veel plezier. Dit doen wij bij zowel bedrijven als particulieren. Zie je het zitten om lagere energiekosten per maand te hebben? Dat kan! Neem zonnepanelen op jouw dak in Hazeldonk. Wij garanderen dat je na de eerste maand al verschil merkt in je portemonnee. Zonnepanelen zijn een eenmalige investering waarna je 25 jaar lang profiteert van een lagere energierekening.

Vraag een offerte aan

Zonnepanelen op jouw dak in Hazeldonk;

De voordelen

BINK geeft advies en installeert op daken bij verenigingen, woningcorporaties, overheden, scholen, (agrarische) bedrijven en particulieren. Buiten dat je bespaart op je maandelijkse energielasten, brengt het hebben van zonnepanelen op je dak in Hazeldonk meerdere voordelen met zich mee. Hieronder vind je er enkele;

 • De gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen bedraagt gemiddeld maar 6 jaar;
 • Je bent onafhankelijk van de energieprijsstijgingen;
 • Door gebruik te maken van groene energie verklein je jouw CO2-uitstoot, je bent milieubewust;
 • De mogelijkheid om stroomleverancier te worden als je meer opwekt dan verbruikt.

Het onderhoud van de zonnepanelen in Hazeldonk

Zonnepanelen in Hazeldonk zijn goedkoop in gebruik. Je kan een deel van het onderhoud zelf uitvoeren, dit zorgt voor erg lage onderhoudskosten. Echter is het wel belangrijk om de zonnepanelen regelmatig te controleren op vuil dat eventueel is neergedaald. Als vuil te lang blijft zitten kan het namelijk een negatief effect op het rendement hebben van je zonnepanelen. Hiervoor biedt BINK de oplossing; een service contract. Na afsluiting van het service contract zijn je zonnepanelen verzekerd ten gevolge van onheil van buitenaf. Het service contract van BINK bestaat uit;

 • Zonnepanelenverzekering
 • 24-uurs servicedienst BINK
 • Actieve monitoring
 • Jaarlijkse inspectie op locatie (optie)
 • Reinigen zonnepanelen (optie)

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

Wil je zonnepanelen van BINK laten leggen in Hazeldonk?

Wij bij BINK geven je graag vrijblijvend advies over de installatie van zonnepanelen. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Als je liever direct één van onze adviseurs wilt spreken bel dan naar 076 599 1700. Onze adviseurs staan je graag te woord!

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
bink  solar  02