bink  solar  09

Zonnepanelen Sint Willebrord

Je zal op het internet veel informatie over zonnepanelen tegen komen, veel van deze informatie is echter niet betrouwbaar. Al sinds 2009 installeren wij zonnepalen in Sint Willebrord, wij hebben hierdoor veel ervaring en voorzien je graag van de juiste informatie. Wij adviseren je over de mogelijkheden van zonnepanelen en leveren en installeren met veel kennis en passie. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, samen komen we tot de juiste oplossing voor zonnepanelen op jouw dak in Sint Willebrord!

Vraag een offerte aan

Zonnepanelen Sint Willebrord; producten

Wij werken en installeren enkel met hoogwaardige producten. Onze keuzes zijn gebaseerd op prijs, kwaliteit, betrouwbaarheid en garanties. De markt wordt nauwlettend in de gaten gehouden, zodat wij je kunnen verzekeren van de juiste keuze. Dit bestaat uit een gigantisch aanbod van merken, soorten en fabrikanten.

 • Zonnepanelen: 
  De zonnepaneleninstallatie op jouw dak in Sint Willebrord wekt elektriciteit op tijdens de daglichturen. Dit gebeurt zonder brandstof, lawaai, verontreiniging van het milieu en bewegende delen.
 • Omvormers: 
  De omvormer kan je zien als het hart van de zonnepaneleninstallatie. Het zorgt ervoor dat de opgewekte energie thuis gebruikt kan worden of dat het terug geleverd kan worden aan het elektriciteitsnet.
 • Bevestigingsmaterialen: 
  Aangezien de zonnepanelen voor een lange tijd op jouw dak in Sint Willebrord moeten liggen is het belangrijk dat ze weerstand bieden tegen alle weersomstandigheden. Met hoge kwaliteit bevestigingsmaterialen zorgen we ervoor dat de installatie tientallen jaren mee gaat.
 • Bekabeling: 
  Om kortsluiting te voorkomen is het belangrijk dat de zonnepanelen op de juiste manier worden aangesloten. Door hoge kwaliteit bekabeling te gebruiken sluiten we het krijgen van kortsluiting of defecte kabels zo goed als uit.

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

Neem contact op met BINK voor zonnepanelen in Sint Willebrord

Voor meer informatie kan je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen via onderstaand formulier. Wij bij BINK beantwoorden graag al je vragen en delen graag onze kennis met je. Als je liever direct één van onze adviseurs wilt spreken, neem dan contact op door te bellen naar 076 599 1700.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
bink  solar  02