bink   solar   09

Zonnepanelen Weert

Het laten plaatsen van zonnepanelen is niet alleen een goede investering in de natuur, maar ook financieel gezien erg aantrekkelijk door het hoge rendement. Naast de directe besparing op je maandelijkse energielasten ben je ook nog eens onafhankelijk van prijsstijgingen op de energiemarkt. Door het plaatsen van zonnepanelen op je woning of pand in Weert en omstreken investeer je ook in de waarde van je (bedrijfs)pand.

Vraag een offerte aan

Werking van zonnepanelen

Het aantal huishoudens en bedrijven dat investeert in zonnepanelen in Weert is de afgelopen jaren flink toegenomen. Maar hoe werken zonnepanelen nou precies?

Een zonnepaneelinstallatie bestaat uit panelen en omvormers. De zonnepanelen zijn voorzien van zonnecellen die tijdens de daglichturen in Weert het licht opvangen. Vervolgens wordt dit licht omgezet naar gelijkstroom. Voordat de gelijkstroom gebruikt kan worden door apparatuur zet de omvormer dit om naar wisselstroom. Vervolgens kan deze wisselstroom worden gebruikt, opgeslagen of worden terug geleverd aan het elektriciteitsnet.

Monitoren van zonnepanelen in de omgeving van Weert

Afhankelijk van de zonkracht en het tijdstip van de dag kan de opbrengst van onze panelen gedurende de week schommelen. Ter ondersteuning van het monitoren van de opbrengsten hebben al onze omvormers ondersteuning voor het online rapportagesysteem. Zo kan je via het internet altijd de prestaties van jouw zonnepanelen in Weert inzien. Ook buitenshuis kan je de opbrengsten monitoren met de mobiele app voor IOS en Android.

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

Meer weten over zonnepanelen van BINK in Weert?

Heb je na het lezen van bovenstaande pagina nog vragen over de werking, de installatie of het onderhoud van zonnepanelen in Weert? Of wil je graag advies op maat over de mogelijkheden voor jouw huis of bedrijfspand? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Adviseurs van BINK komen dan zo snel mogelijk bij je terug. Liever direct contact? Wij zijn telefonisch te bereiken op 076 599 1700

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
bink   solar   02