huis beveiligen

Ik wil mijn huis beveiligen

Wil jij je huis beveiligen? Wij helpen jaarlijks honderden huishoudens aan een veilige woning! Dit doen wij op basis van goede installaties, communicatie en onderhoudscontracten. Onze storingsdienst staat 24/7 klaar om je te helpen.

Vraag een offerte aan

Kies jouw beveiligingssystemen

Denk jij erover na om je huis te laten beveiligen, zodat je met een gerust hart van huis weg gaat? BINK adviseert je graag over beveiligingssystemen, zoals inbraakbeveiliging, camerasystemen, rookmelders en intercoms. Een beveiligingssysteem beschermt jouw waardevolle spullen, maar zorgt ook voor een veilig gevoel als jij ‘s avonds alleen thuis bent of juist van huis bent. Een combinatie van verschillende systemen zorgt ervoor dat je huis optimaal goed beveiligd is. Bij BINK werken we alleen met de beste beveiligingssystemen.

camera in woning

Camerasysteem

Wanneer je aan het werk bent, op vakantie bent of met het gezin een dagje weg gaat, wil je graag een oogje in het zeil houden thuis. Een camerasyteem biedt dan de uitkomst! Onze camerasystemen zorgen ervoor dat je altijd de situatie in en rondom je huis in de gaten kunt houden. Met onze camerasystemen kan je:

 • Vaste beelden of op afstand het beeld besturen
 • Live beelden en opgeslagen beelden bekijken
 • Kiezen tussen verschillende systemen, het aantal camera's en opstellingen
beveiligingssysteem

Inbraakbeveiliging

Het is bewezen dat een inbreker een woning die niet beveiligd is, verkiest boven een woning die wel beveiligd is. Daarnaast verhoogt het de pakkans als ze toch een poging wagen. Onder inbraakbeveiliging vallen verschillende acpecten, zoals een alarmsysteem, slimme verlichting, veilige sloten en camerabewaking. Laat BINK je helpen met een persoonlijk advies en houd ongewenste gasten buiten. 

 • Iedere 60 seconden wordt er een poging tot inbraak gedaan
 • 400 keer per dag vindt een feitelijke inbraak plaats
 • Het gemiddelde schadebedrag is 3.500,- euro

Bron: CBS – Centraal Bureau voor de Statistiek

rookdetector

Rookmelders

Vaak heb je slechts enkele minuten de tijd om te ontkomen aan een woningbrand. Elke seconde telt! Rookmelders geven een tijdige brandwaarschuwing, waardoor je de kans hebt om op tijd de plaats van de brand te verlaten en er minder schade zal zijn. 

 • In Nederland sterven elk jaar meer dan 40 mensen door woningbranden
 • Meer dan 700 zijn ernstig gewond
 • Van alle branden vinden er 7000 in huis plaats
 • 80% van de brandslachtoffers vallen ’s nachts, wanneer mensen slapen

BRON: First Alert

Klant aan het woord

logomixtus

"BINK staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit"

BINK staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit. En dat is waar Mixtus ook voor staat en gaat, aldus Mo vd Meer, Mixtus. BINK heeft de inbraakbeveiliging in ons kantoorpand in Zundert naar volle tevredenheid geïnstalleerd.

Meer over de ervaring van Mo vd Meer
intercom

Intercomsysteem

Door het jaar heen bellen allerlei mensen bij je thuis aan: vrienden, familieleden en kennissen, maar ook vreemden. De meesten zijn welkom, maar deze laatste groep kan een bedreiging vormen voor jou en je gezin. Wanneer je gebruik maakt van een intercom, kan je tijdig besluiten of je iemand wel of geen toegang verleend tot jouw woning. Met een duidelijk beeld en heldere audiofunctie, kan je vanuit je vertrouwde omgeving veilig een beslissing maken. Intercomsystemen kennen we in vele soorten. Wij adviseren je natuurlijk graag.

 • Een eenvoudige intercom, welke bestaat uit één buitenpost en één binnentoestel
 • Een video intercomsysteem
 • Een video intercom gekoppeld aan je alarmsysteem
zorgsysteem

Zorgsysteem

BINK is gespecialiseerd in het installeren van diverse zorgsystemen, om ervoor te zorgen dat mensen langer zelfstandig kunnen wonen. Naast grote systemen voor zakelijke zorgverleners, bieden wij ook oplossingen voor particulieren. Zo kun je bijvoorbeeld een dwaaldetectie gebruiken of specifieke contactpersonen laten oproepen via een particuliere meldkamer. 

 • Laat mensen met een beperking langer genieten van hun vertrouwde woonomgeving
 • Ontlast mantelzorgers
 • Het versoepelt en het versnelt werk/zorgprocessen.

Waarom je huis beveiligen door BINK?

Vakkundig

Wij werken alleen met deskundige medewerkers die weten wat vakmanschap inhoudt. Wij bezitten daarnaast ook verschillende certificaten.

 

 

Hoge klanttevredenheid

De tevredenheid van de klant staat bij ons centraal. Laat het ons weten als je verwachtingen anders zijn. Samen vinden we een passende oplossing. Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.6.

 

Kwaliteitsproducten

Het is belangrijk dat je kan vertrouwen op de beveiliging van je huis. Wij werken daarom alleen met de beste merken en beste leveranciers.

 

Duurzame relaties

BINK is een familiebedrijf, waarbij we duurzame relaties belangrijker vinden dan snel winst maken.

BINK staat voor je klaar

Onze technische adviseurs maken graag een beveiligingsplan voor jouw huis, dat aansluit op je wensen en eventueel de eisen van je verzekeraar. Na een akkoord van het plan nemen onze erkende specialisten graag de uitvoer van de beveiliging op zich. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over de beveiliging in en om jouw huis. Wil jij graag je huis laten beveiligen door BINK? Neem direct contact op met één van onze adviseurs door te bellen naar 076 599 1700 of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Onze adviseurs komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00