Totaalinstallateur voor kantoorpanden

Voor een prettige en duurzame kantooromgeving!
clb1
qnp

Comfort en energiezuinigheid

Bij het ontwerpen en realiseren van elektrische installaties voor kantoren behoren twee factoren tot de top van onze prioriteiten: de gebruikers en de duurzaamheid van het pand. Hierbij kunnen we vertrouwen op de expertise van onze vakmensen zodat kantoorgebouwen zo energiezuinig mogelijk kunnen worden ingericht en een prettig werkklimaat kan worden gerealiseerd.

Of het nu gaat om een nieuwbouw- of bestaand kantoorpand, bij BINK ben je aan het juiste adres. Met onze vier disciplines bieden we een totaalpakket aan installaties voor jouw kantoorpand. Wij verzorgen het gehele traject van ontwerp, de installatie en nazorg van complete elektronische installaties voor kantoorpanden. 

clb

Zij gingen je voor

Wie kan er beter vertellen over onze werkzaamheden dan onze klanten? Lees de projectcase van CLB Groep of de klantreferentie van QNP en ontdek het zelf!

Energielabel C kantoren

Het energielabel C wordt vanaf 2023 verplicht gesteld voor kantoren groter dan 100m2. Het energielabel C verlaagt de energiekosten, verhoogt de waarde van het kantoorpand en zorgt voor een gezonder binnenklimaat. 

Duurzame installaties

Door het toepassen van energiezuinige en duurzame installaties verlaag je de energiebehoefte, bespaar je op je totale energiekosten en draag je bij aan een beter milieu! BINK is gespecialiseerd in duurzame installaties.

Kantoorprojecten

kantoorwaterfalldenbosch

Kantoor Waterfall Den Bosch

Remmers Bouwgroep

Bekijk project
clb1

Splinternieuw kantoor aan de A27 in Oosterhout

CLB Groep

Bekijk project

Neem contact met ons op of vraag direct een calculatie aan!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
medewerkers BINK