bink   solar   09

BINK is dé specialist voor zonnepanelen in Wernhout

Sinds de zomer van 2009 liggen de eerste zonnepanelen op een dak die wij geïnstalleerd hebben. Door de jarenlange ervaring noemen wij ons specialist op het gebied van zonnepanelen in Wernhout. Met de ervaring van de afgelopen jaren hebben wij de beste keuzes voor je gemaakt wat betreft product samenstelling. BINK waarborgt de levering van de beste kwaliteit zonnepanelen. Wij adviseren en installeren bij zowel bedrijven, instellingen en particulieren.

Vraag een offerte aan

Zonnepanelen die wij leveren in Wernhout

Canadian Solar zonnepanelen in Wernhout
Canadian Solar staat in de Bloomberg Tier 1 list. Met deze lijst wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende fabrikanten op basis van kwaliteit, productiefaciliteiten, producten, financiële stabiliteit en de logistiek.

REC zonnepanelen in Wernhout
Een zeer grote betrouwbaarheid van een toonaangevend en gevestigd Europees merk. REC panelen zijn uitermate beschikt voor daken van woonhuizen en bedrijven.

Zonnepanelen Wernhout en het onderhoud

Het voordeel is dat zonnepaneleninstallaties nauwelijks tot geen onderhoud nodig hebben. Toch raden wij aan om preventieve controles te doen of je kan een extra verzekering afsluiten. In dit geval bieden wij een service contract aan. In ons service contract is een verzekering opgenomen die schade vergoedt ten gevolge van schade van buitenaf. Je kunt dit contract uitbreiden met een jaarlijkse inspectie op locatie.

Klant aan het woord

multimate

"Multimate Zundert verduurzaamt met zonnepanelen"

Piet Oomen, sinds 2018 eigenaar PV-installatie - "Van mezelf ben ik groen ingesteld. Hierdoor kwam het idee om zonnepanelen te laten leggen. Daarnaast willen wij op termijn geld gaan besparen. Wij zijn bij BINK uitgekomen, omdat het bedrijf uit de regio is. Het proces is goed verlopen. Dit geldt ook voor de communicatie met zowel de monteurs als de verkoper. Ook ben ik tevreden over de opbrengst. Door mijn positieve ervaring met BINK zijn ze zeker aan te raden!"

Meer over de ervaring van Piet Oomen

Opzoek naar zonnepanelen van BINK in Wernhout?

Als je op zoek bent naar zonnepanelen in Wernhout zit je bij BINK goed. Wij leveren en installeren de zonnepanelen op jouw woning, instelling of bedrijf. Voor meer informatie kan je vrijblijvend een offerte aanvragen via onderstaand formulier. Wil je liever direct contact met een adviseur van BINK? Neem dan contact op door te bellen naar 076 599 1700.

Vraag gratis een offerte aan

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

076 599 1700 Ma. t/m vr. van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00
bink   solar   02